Naţionala României, chinuită de "zimbri". Iordănescu a luat foc!

3 februarie 2016 10:39   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Ceea ce se spera a fi un galop de sănătate s-a transformat într-un chin de 90 de minute în faţa formaţiei moldovene Zimbru Chişinău. Naţionala României a câştigat amicalul din Antalya cu scorul de 1-0, iar Anghel Iordănescu s-a supărat pe toată lumea.

"Aş fi aşteptat altceva de la jucători în ceea ce priveşte posesia. Remarc efortul lor fizic şi mă bucur că i-am văzut şi pe ceilalţi jucători care nu au evoluat în primul meci. Aşteptam cu totul şi cu totul altceva de la jucători, o spun din nou. Am vrut să avem iniţiativa, să jucăm mult mai bine, dar am întîlnit şi un adversar arţăgos care a avut 11 jucători străini.

Din păcate, nu toată lumea sprijină echipa naţională. Ştiţi voi mai bine la cine mă refer", a declarat Iordănescu, referindu-se la refuzul lui Laurenţiu Reghecampf de a-i lăsa la lot pe jucătorii Stelei.

Culmea e că meciul de aseară a început cum nu se putea mai bine pentru jucătorii noştri, care au deschis scorul în secunda 28! Ioan Hora a fost cel care a scăpat singur cu portarul advers, pe care l-a executat cu un şut de la 14 metri. A fost, din păcate, singura fază notabilă a primei reprize, chiar dacă Răduţ şi Rotariu au mai încercat poarta adversă. Ca şi cum jocul prost nu ar fi fost de ajuns, Găman a părăsit terenul accidentat!

În partea a doua a meciului, lucrurile nu au stat mai bine. Din contră, "zimbrii" au început să iasă la joc, însă fără mare folos, intenţiile lor ofensive oprindu-se în careul nostru. Sâmbătă va avea loc ultimul meci din acest turneu chinuitor pentru toată lumea, indiferent că e vorba de jucători, cluburi sau telespectatori. Adversara românilor va fi formaţia bulgară Beroe Stara Zagora, meciul urmnd să înceapă la ora 17.00.

Mai multe