Nebunie în Grecia: victorie smulsă cu PISTOLUL de echipa lui Răzvan Lucescu!

12 martie 2018 10:36   Fotbal intern
Ultima actualizare:

După incidentele de la meciul cu Olympiacos, pierdut la masa verde cu 0-3, PAOK Salonic a avut arte de un nou derby cu scântei, contra celor de la AEK Atena.

Echipa lui Răzvan Lucescu avea nevoie de victorie pentru a trece pe primul loc în clasament, cu cinci etape înainte de finalul campionatului. Meciul PAOK - AEK s-a încheiat însă cu un imens scandal, provocat de un gol anulat fostului fundaş stelist Fernando Varela. În minutul 90, acesta a înscris cu o lovitură de cap, dar arbitrii n-au acordat golul, motivând un ofsaid pasiv la un jucător aflat pe traseul mingii.

De-aici a început nebunia, oficialii formaţiei lui Lucescu pornind "revoluţia" în frunte cu patronul Savvidis, care a pătruns pe teren cu un pistol la spate, îndemnându-şi fotbaliştii să se retragă la vestiare.

"Eşti terminat!", i-ar fi spus Savvidis arbitrului. Terorizat, acesta a decis după alte două ore să valideze golul şi să-i cheme înapoi în spaţiul de joc pe cei de la AEK. Bineînţeles, oaspeţii au refuzat, invocând mediul periculos în care sunt puşi să evolueze.

Victoria cu 1-0 a lui PAOK nu este însă bătută în cuie, rezultatul putând fi schimbat de comisia de disciplină a federaţiei elene, în funcţie de raportul arbitrului. Sesizând faptul că lucrurile au scăpat de sub control, politicienii de la Atena iau în calcul inclusiv suspendarea campionatului.

Mai multe