Nedelcearu: "Nu ştiu cum Găman a văzut prin mine!"

11 august 2017 13:29   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Ionuţ Nedelcearu a spus că nu a comis henţ la faza care a decis meciul CFR - Dinamo, 1-0. El l-a criticat pe arbitrul Găman, cel care din poziţia în care a fost plasat nu avea cum să observe ce s-a întâmplat şi, mai mult, nici nu s-a consultat cu asistentul Şovre.

"Mingea nu m-a lovit deloc în mână, aș putea spune, m-a lovit în umăr! Eu mi-am dat cuvântul de onoare, mi-l dau oricând, asta este, așa a văzut domnul Găman. Nu știu cum a văzut din spate, a văzut prin mine. Nici măcar n-a așteptat să se consulte cu domnul Șovre, care era în față și care a văzut mai bine", a spus Nedelcearu.

"I-am cerut explicaţii lui Găman, normal, dar Găman nu ne-a spus nimic. Găman râde mereu când trebuie să ne dea vreo explicație, de parcă ar fi arbitrat la 7 Campionate Mondiale. Nu am reuşit să înscriem, am avut două oportunități de a marca, dar cei de la CFR au câştigat nemeritat. CFR nu ne-a surprins, știam că așa vor juca și știam de la început că trebuie să jucăm împotriva a 14 adversari”, a mai spus Nedelcearu.

Mai multe