Negoiţă: “Arbitrii au venit cu o temă clară! Vom face sesizare!”

15 aprilie 2016 11:09   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Finanţatorul dinamovist Ionuţ Negoiţă a acuzat arbitrajul de la meciul cu Chiajna, scor 1-1, din returul semifinalelor Cupei Ligii, spunând că va depune memoriu împotriva "fluieraşilor".

"Sunt trist şi indignat, am asistat la o bătaie de joc. O echipă de şmecheri care ne-a arbitrat... Cum să nu dai un roşu care se vede din avion şi dai un roşu la un jucător al nostru la primul fault? Asta nu-mi place, mi se taie cheful de a mai investi în fotbal. Propun să facem numai echipe finanţate de la stat, cum e Chiajna. Cum am dat un gol şi au văzut că avem şanse să revenim, imediat ne-au eliminat un om. E bătaie de joc, lipsă de respect. Vom face sesizare. Probabil Steaua îşi dorea să joace finala cu o echipă care, probabil, va retrograda. Oameni foarte mici, care se bucură de lucruri mici. Sunt foarte curios ce va păţi această brigadă de arbitri, care a venit cu o temă clară - să nu ne lase să jucăm finala. E păcat pentru fotbalul românesc, doar pentru că nişte şmecheri îşi fac ei numărul pentru diferite interese", a spus Negoiţă.

Chiajna s-a calificat în finala Cupei Ligii după ce a remizat, 1-1, cu Dinamo, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei, fază în care în tur s-a impus cu 3-0.

În minutul 12, Gnohere a scăpat singur cu Bălgrădean şi acesta a prins mingea cu doi paşi în afara careului. Portarul a primit cartonaş galben, în ciuda faptului că era ultimul apărător al formaţiei Concordia.

Dinamo a jucat din minutul 25 în inferioritate numerică, Olteanu fiind eliminat pentru un fault la Bărboianu. În minutul 86, a fost eliminat şi Giurgiu de la Concordia, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Golurile au fost marcate de Gnohere ’14 pentru Dinamo şi Bucurică ‘77 pentru Concordia.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din George Găman (central), Bogdan Gheorghe, Marius Marchidanu (asistenţi) şi Viorel Flueran (rezervă).

Rednic îşi prelungeşte contractul

"Da, am discutat. A rămas cum am discutat. În mod normal rămâne, nu văd de ce nu ar rămâne. Ne-am înţeles, de principiu sunt meciurile acestea foarte dese, pe care trebuie să ne concentrăm, şi după care imediat vom semna contractul de prelungire", a spus Negoiţă. Contractul lui Mircea Rednic expiră la finalul sezonului.

Mai multe