Negoiţă: „Bărboianu e un trădător! Ştiu când, locul, cu cine, suma!”

6 mai 2015 17:46   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Acţionarul dinamovist a anunţat că are toate detalile în privinţa blatului pe care fundaşul l-a făcut cu steliştii în derby şi va face totul public în faţa autorităţilor.

Ştefan Bărboianu a fost dat afară după prestaţia jalnică din meciul cu Steaua, câştigat de rivali cu 3-1. Apărătorul e acuzat că a „trântit” partida şi nu ar fi la prima abatere de acest fel.

Jucătorul de 27 de ani a comis un dublu fault în derby-ul de duminică şi rivalii au deschis scorul. În trecut, el înscrisese un gol în propria poartă într-o finală de Cupă ce a dus trofeul tot în curtea Stelei. „Cine i-a ajutat pe stelişti? Un băiat care i-a mai ajutat. Vă vine să credeţi că un jucător de 27 de ani a comis două faulturi sub ochii lui Balaj? Asta e golănie şi măselele stricate trebuie aruncate”, a tunat Negoiţă.

Apoi, a detaliat: „Mititelu a spus că e trădător. Aşa e. M-a trădat pe mine, pe colegii care avea primă de 3.000 de euro, toată suflarea dinamovistă. L-am dat afară”. Patronul roş-albilor a oferit şi detalii în privinţa aranjamentului făcut de Bărboianu. „Nu ştiu dacă va mai juca în Liga I, poate doar un fraier ca mine să-l ia. Nu e la prima abatere. Ştiu când, ştiu locul, suma, ştiu cu cine. Voi spune în faţa autorităţilor şi lucrurile nu vor rămâne aşa. M-am săturat să fiu bătaia de joc a publicului dinamovist”, a răbufnit acţionarul.

Mai multe