Neînvinși în 2018. Naționala României a câștigat și al patrulea meci din acest an

5 iunie 2018 23:13   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Naționala României a continuat șirul victoriilor din acest an, trecând de Finlanda cu scorul de 2-0 în ultimul amical

Naționala României continuă să strălucească în amicale. ”Tricolorii” au învins marți, cu scorul de 2-0, Finlanda, în ultimul meci de verificare înaintea startului Ligii Națiunilor.

În fața a 15.000 de spectatori care au făcut o atmosferă foarte frumoasă la Ploiești, naționala de fotbal a României a reușit să câștige al patrulea meci din tot atâtea disputate în 2018. Echipa antrenată de Cosmin Contra a învins Finlanda cu scorul de 2-0 (1-0), prin golurile marcate de Manea (min. 37) și Deac (min. 61). Pentru Manea acesta a fost primul gol înscris în echipamentul tricolor. Ultimele minute au fost pline de emoție, în poarta echipei noastre intrând Bogdan Lobonț, care la vârsta de 40 de ani s-a retras din activitate. El a bifat a 86-a prezență în națională, fiind al doilea cel mai folosit portar al echipei representative, ca număr de selecții, după un alt Bogdan celebru, Stelea. Introdus pe teren în minutul 87, el a primit pentru prima dată în carieră și banderola de căpitan din partea lui Ciprian Tătărușanu.

Partida de la Ploiești a avut parte și de un spectator cu adevărat special: ”Special One” Jose Mourinho a urmărit meciul alături de impresarul Ioan Becali. ”Am venit să-mi văd prietenii, pe Giovanni, pe Crăciunescu, sunt în vacanţă, mă odihnesc. Ştiu că Lobonţ se retrage, a avut mulţi ani în Italia, îi doresc mult succes în viitor”, a spus Mourinho, care este antrenorul principal al formației Manchester United.

Mai multe