Nevestele de la naţională, mai interesante decât partida cu turcii!

11 septembrie 2013 17:13   Fotbal intern
Ultima actualizare:

România-Tucia (0-2) a fost un meci de tristă amintire pentru microbişti! Insuccesul cu echipa condusă de Terim ne-a îndepărtat serios de baraj şi i-a făcut pe cei peste 45.000 de spectatori prezenţi pe Arena Naţională să-i ceară demisia selecţionerului Victor Piţurcă. Multe VIP-uri s-au înghesuit la meci şi au plecat, la fel ca restul fanilor, cu gustul amar al înfrângerii suferite de „tricolori".

Naţionala atrage la stadion zeci de mii de oameni, însă momentele de bucurie oferite de jucătorii lui Piţurcă sunt extrem de puţine. Cei care au fost la meciul cu Turcia în mod sigur nu vor rămâne cu amintiri frumoase de pe urma jocului.Unii s-au orientat însă şi au găsit alte zone de interes! Cum ar fi tribuna rezervată VIP-urilor, unde iubitele jucătorilor de la lot au ţinut capul de afiş. Sabrina, logodnica lui Chiricheş, căpitan şi în meciul cu Turcia, aşa cum s-a întâmplat şi la victoria cu Ungaria, a văzut evoluţia slabă a bărbatului ei de lângă Gabi, consoarta lui Mihai Pintilii şi Antoaneta, logodnica însărcinată a portarului Ciprian Tătăruşanu. Un rând mai sus au luat loc alte două frumuseţi mioritice, care au atras privirile microbiştilor.

Chiricheş şi Raţ n-au reuşit să facă faţă atacurilor turcilor

Roxana Vancea şi Anda Adam, prezente şi la partida de vinerea trecută, au suferit alături de suporteri la fiecare fază a „tricolorilor". Cântăreaţa a fost rugată să dea multe autografe şi chiar fanii au venit să se pozeze cu ea, semn că meciul devenea -cum se scurgeau minutele- din ce în ce mai puţin important. Tot în aceeaşi zonă a luat loc şi Claudia, fiica selecţionerului, alături de Mihai, bărbatul cu care s-a căsătorit în această vară şi motivul pentru care antrenorul nu mai vrea să audă de ea. Băieţii de bani gata din lumea high-life-ului bucureştean au fost şi ei la Arena Naţională. Alex Erbaşu i-a urmărit pe fotbalişti de lângă Andrei Năstase, fiul fostului vicepremier, şi a fumat aproape fără întrerupere pe durata meciului, Codin Maticiuc, fostul luptător Ionuţ Iftimoaie, ex-boxerul Leonard Doroftei, dar şi pugilistul Lucian Bute regăsindu-se în aceeaşi zonă.

«Generaţia de Aur», din nou împreună

În zona tribunei oficiale au putut fi observaţi şi foşti mari fotbalişti români: grupaţi lângă „Generalul" Anghel Iordănescu . Hagi, Gică Popescu, Gabi Balint, Florin Răducioiu, Jean Vlădoiu, Ilie Dumitrescu, dar şi Pancu sau Dinu Gheorghe, actualul preşedinte al Astrei au avut locurile dintre cele mai une pe Arena Naţională. Un rând mai sus, Mircea Sandu era îngândurat din cauza jocului, iar în partea stângă a Naşului, la câteva scaune distanţă erau Cosmin Contra, Roşu şi Vlădoiu.

Pe Mitică l-a durut în pălărie

La o altă lojă se aflau fraţii Becali, fostul acţionar al lui Dinamo, Vasile Turcu şi fiul său Marius, dar şi membrii ai familiei Borcea. În aceeaşi lojă, au urmăritmeciul şi cuplul Reghecampf - Anamaria Prodan. Şeful LPF, Dumitru Dragomir, a fost atracţia celor din zonă, s-a manifestat zgomotos şi amuzant în momentul în care oamenii de pe stadion i-au ceruit demisia lui şi şefului de la FRF, Mircea Sandu. „Corleone" şi-a dat joc pălăria şi a folosit-o să dirijeze scandările tribunei.

Anda Adam şi Roxana Vancea, în centrul atenţiei la România-Turcia

FOTO / Steliştii de la naţională, umiliţi sub ochii iubitelor

FOTO Piţurcă junior, la un pas de bătaie cu bodyguarzii!

Mai multe