Neymar a sărbătorit cu pizza meciul care l-a făcut golgheterul Mondialului din Brazilia

24 iunie 2014 14:51   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Neymar junior are un Campionat Mondial fantastic. După dubla din partida de debut, cu Croaţia, jucătorul Barcelonei a reuşit acelaşi lucru şi cu Camerun şi e singurul fotbalist cu patru goluri marcate la acest turneu final.

Datorită acestor reuşite, Neymar a ajuns la 35 de goluri în 52 de meciuri pentru Brazilia şi i-a depăşit pe Rivaldo şi Ronaldinho, care au în palmares 34, respectiv 33 de reuşite. Mai în glumă, mai în serios, acest lucru pare să se datoreze mâncării pe care jucătorul o consumă în cantonament. Asta pentru că în fiecare dimineaţă, bucătarul echipei îi pregăteşte atacantului pizza proaspătă, care se pare că îl face mai puternic. Câteva fotografii postate pe Facebook de la cantina din cantonamentul Braziliei confirmă că jucătorii consumă acest aliment constant.

Despre meciul cu Camerun citeşte mai multe pe Dolce Sport!

Dacă eşti pasionat de fotbal, acum ai şansa de a câştiga o tabletă şi alte zeci de premii! Intră pe secţiuea dedicată Campionatului Mondial de pe dolce-sport.ro şi participă la concurs. AICI aveţi link catre concursul cu întrebări din istoria Mondialelor de fotbal.

Mai multe