Neymar, acuzat de viol! Femeia susține că a fost agresată la un hotel din Paris

2 iunie 2019 9:46   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Brazilianul Neymar Jr (27 de ani) a fost acuzat de o femeie că ar fi violat-o, luna trecută, la Paris! Tânăra a depus o plângere la Santo Amro, în Brazilia, din care reiese că faptele ar fi avut loc la 15 mai. Numele victimei nu a fost făcut public.

Starul de la Paris Saint-Germain ar fi întâlnit-o pe tânără prin intermediul rețelei de socializare Instagram. Ea s-ar fi deplasat în Franța pentru a se întâlni cu fotbalistul. S-a cazat la hotelul Sofitel Paris Arc Du Triomphe, iar la 15 mai, jucătorul ar fi venit beat la hotel și ar fi devenit violent. Femeia susține că Nyemar a violat-o. Tânăra a precizat că a revenit în Brazilia pe 17 mai și că i-a fost frică să depună plângere imediat. Reprezentanții lui Neymar au declarat public că nu știu nimic despre cele întâmplate. Neymar s-a prezentat la naționala Braziliei la 25 mai, la zece zile după ce ar fi avut loc incidentul. 

Reacția lui Neymar Jr, după ce a fost acuzat de viol

Neymar susține că incidentul este o „înscenare” și insistă că femeia încearcă să îi păteze imagina publică. Fotbalistul brazilian susține că a căzut în plasa tinerei și că va învăța din cele întâmplate. Neymar a recunoscut că a întreținut relații intime cu tânăra, însă susține că nu a fost niciodată vorba de agresiune. El a publicat pe pagina lui de Instagram un videoclip de 7 minute care include și câteva conversații pe care l-a avut cu femeia respectivă pe WhatsApp. 

„A existat o relație între o femeie și un bărbat între patru pereți. A doua zi nu s-a întâmplat nimic. Sper că investigatorii vor citi mesajele (de pe WhatsApp) și vor vedea ce s-a întâmpalt, de fapt!”, a mărturisit Neymar, potrivit USA TODAY. Mesajele dintre cei doi au început cu o serie de fotografii erotice pe care femeia i le-ar fi trimis starului brazilian.

Neymar da Silva Santos, tatăl și impresarul fotbalistului, a declarat că fiul lui a întreținut relații intime consesuale cu acea tânără și că ea l-a amenințat pe fotbalist după ce s-au despărțit.

„Este un moment dificil, dar sper că vom trece repede peste asta. Dacă trebuie să arătăm mesajele și pozele pe care acea femeie i le-a trimis lui Neymar, o vom face”, a declarat tatăl fotbalistului. Poliția susține că femeia va fi investigată medical. Neymar se află zilele acestea în Brazilia, acolo unde se pregătește pentru Copa America. 

Mai multe