Neymar, în lacrimi: «Puteam fi în scaun cu rotile»

11 iulie 2014 14:10   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Neymar a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre accidentarea suferită în meciul cu Columbia, din sferturile de finală ale Cupei Mondiale, anunţând că lovitura primită de la Zuniga îl putea paraliza.

"Este o acţiune pe care nu o accept. Nu vreau să spun că a avut vreo intenţie rea, nu am fost în capul lui. Dar cine cunoaşte fotbalul ştie că intervenţia lui nu a fost normală. Când sunt cu faţa, pot să mă protejez. Dar când sunt cu spatele... Există o regulă, trebuia să fiu protejat, dar am sfârşit accidentat. Dumnezeu m-a ajutat. Dacă lovitura ar fi nimerit cu doi centimetri mai sus, probabil aş fi fost într-un scaun cu rotile. Este greu de vorbit, este cel mai important moment al carierei mele", a spus plângând Neymar.

"Zuniga m-a sunat, s-a scuzat, mi-a spus că nu a vrut să mă rănească. A spus lucruri frumoase. Nu-i port ranchiună sau ură. Îi doresc tot cei mai bun în carieră", a mai anunţat el, ieri trecând pe la baza de pregătire a naţionalei braziliene pentru a-şi saluta colegii.

Dacă eşti pasionat de fotbal, acum ai şansa de a câştiga o tabletă şi alte zeci de premii! Intră pe secţiunea dedicată Campionatului Mondial de pe dolce-sport.ro şi participă la concurs. AICI aveţi link către concursul cu întrebări din istoria Mondialelor de fotbal.

Mai multe