Neymar se reface acasă, cu 3.000 de sticle de vin! FOTO

4 martie 2018 18:06   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Starul brazilian a fost operat ieri, urmând să se recupereze într-o vilă luxoasă de lângă Rio de Janeiro.

Brazilianul Neymar a început cursa contra-cronometru pentru a se pune pe picioare în vederea participării la Campionatul Mondial din această vară din Rusia. Cel mai scump fotbalist cumpărat vreodată (în 2017, PSG a plătit Barcelonei 222 de milioane de euro) s-a accidentat săptămâna trecută la glezna dreaptă şi la degetul mic de la acelaşi picior, iar doctorii au stabilit că are nevoie de o operaţie.

Intervenţia chirurgicală a avut loc ieri în ţara natală a lui Neymar, iar jucătorul se va recupera în condiţii cu totul speciale.

Mai exact, sud-americanul va avea ocazia să se bucure din plin de proaspăta sa achiziţie, o luxoasă vilă achiziţionată recent în schimbul a opt milioane de euro.

E vorba despre o proprietate de cinci stele, plasată pe ţărmul Oceanului Atlantic, în apropiere de Rio de Janeiro, în staţiunea exclusivistă Mangaratiba.

Vila lui Neymar e dotată cu şase dormitoare, piscină, sală de fitness, teren de tenis, heliport şi debarcader, dar „piesa de rezistenţă” e undeva sub pământ, o pivniţă cu o capacitate de 3.000 de sticle de vin. Bineînţeles, din peisaj nu va lipsi frumoasa Bruna Marquezine, modelul brazilian cu care Neymar se iubeşte de mulţi ani.

Mai multe