Nici arabii nu îl vor pe Alibec

21 iunie 2018 18:22   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Sezonul dezastruos traversat de Denis Alibec, dar şi neprofesionalismul său în pregătire atârnă ca o piatră de moară de CV-ul său acum, când încearcă să se transfere. Până şi şeicii au aflat de fiţele sale şi refuză să-l legitimeze.

În vârstă de 27 de ani, Denis Alibec se află în dizgraţie la FCSB şi spera să primească o mână de ajutor din partea fostului său antrenor, Marius Şumudică. Acesta a semnat pe doi ani cu Al Shabab, din Arabia Saudită şi declara la instalare că prima lui ţintă este aducerea fostul său atacant de la Astra. Numai că antrenorul român s-a lovit de un zid pe care nu îl anticipa: refuzul patronilor clubului, care au consultat Internetul şi au descoperit derapajele puşitului teribil: „Dacă voi reuşi să-l iau, îl iau cu mare plăcere pe Denis Alibec. Nu depinde însă numai de mine. Cei de la club urmăresc foarte atent tot ce se întâmplă şi au văzut ce s-a întâmplat cu Denis în ultimul an. Nu eu sunt vinovat pentru ce i s-a întâmplat lui Alibec: n-a jucat, n-a marcat! Sunt probleme pe care eu nu pot să le șterg cu buretele!”, a declarat Marius Şumudică, la Pro X, confirmând, practic, că pista acestui transfer a picat.

Astfel, pentru Alibec s-a închis cea mai uşoară cale de a reveni în fotbal. Aflat pe lista neagră a FCSB-ului, el a fost exclus din lot de antrenorul Nicolae Dică şi se pregăteşte de unul singur, dar fără nici o perspectivă de a revenit pe teren. Singura şansă a lui de a juca din nou este un transfer, însă ofertele nu există în acest moment. „E exclus ca eu să mai colaborez cu el. Au fost momente în care s-a antrenat bine, dar apoi am început campionatul şi nu a avut evoluţiile aşteptate. Aveam mare încredere în el, pentru că-l ştiam de la Viitorul, dar din păcate nu a avut evoluţiile pe care le aşteptam de la el”, a declarat Dică la Digi Sport.

Mai multe