Nici un român n-a câştigat în Liga Europa

18 septembrie 2015 21:57   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Radu Ştefan a fost căpitanul lui Lazio în deplasarea de la Dnipro, încheiată 1-1. Romanii au condus cu 1-0, după reuşita lui Savic, dar au avut ghinion şi au fost egalaţi la ultima fază a întâlnirii de Yevhen Seleznyov.

Radu a văzut şi cartonaşul galben în minutul 66. Alexandru Vlad, românul legitimat la ucraineni, n-a fost nici rezervă. Apoi, Dorin Goian a fost şi el căpitanul lui Asteras Tripolis şi a prins toate cele 90 de minute pe teren în egalul, 1-1, cu Sparta Praga. Pablo Mazza a deschis scorul pentru gazde, încă din minutul 4, iar David Lafata a stabilit scorul final, în minutul 56.

Nu în ultimul rând, Alexandru Neacşa, fostul jucător al lui CS U Craiova şi al Viitorului, a jucat primele 73 de minute ale meciului dintre Viktoria Plzen şi Dinamo Minsk. Mijlocaşul bieloruşilor a fost avertizat în minutul 14, iar cehii s-a impus cu 2-0.

În rest, secetă totală. Ciprian Tătăruşanu a rămas rezerva lui Luigi Sepe în înfrângerea de pe teren propriu a Fiorentinei, scor 1-2, cu elveţienii de la Basel. La fel a păţit şi Vlad Chiricheş, neutilizat în victoria de răsunet a lui Napoli în faţa belgienilor de la FC Brugge, 5-0.

Mai multe