Nicolae Dică își dorește mai mult pe faza ofensivă în ultimii 20 de metri

24 septembrie 2018 1:20   Fotbal intern
Ultima actualizare:

La câteva minute după meciul cu Dunărea Călăraşi, câștigat cu 2-0 de FCSB, Nicolae Dică a declarat că avea nevoie de această victorie, însă a precizat că îşi doreşte mai mult de la jucătorii săi pe faza ofensivă.

Tehnicianul formației bucureștene, care a revenit pe primul loc în Liga 1, a declarat la Digi Sport: “Aveam nevoie de această victorie. Mă bucur că băieţii au avut o atitudine bună. A fost un meci cu un ritm bun. Îmi doresc mai mult pe faza ofensivă în ultimii 20 de metri pentru că ne creăm multe ocazii de a marca şi trebuie să înscriem mai mult”.

Nicolae Dică a explicat şi de ce l-a schimbat pe Florin Tănase la pauză: “l-am schimbat pentru că aveam nevoie de un atacant mai masiv. Mă bucur că a reuşit să marcheze, era important pentru el să dea gol”.

Formaţia FCSB a învins, aseară, cu 2-0, pe Dunărea Călăraşi, într-un meci din Liga I, disputat la Voluntari. Golurile au fost marcate de Man (minutul 8) şi Tănase (45, dintr-un penalty acordat pentru un fault al lui Ispas la Rusescu).

Mai multe