Nicolae Dică pleacă de la FCSB fără să ceară despăgubiri financiare

23 decembrie 2018 16:48   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Supărat că nu s-a ținut cont de dorințele sale în privința schimbărilor de jucători, precum și de eșecul (0-2) suferit la București, cu CFR Cluj, Gigi Becali i-a cerut demisia lui Nicolae Dică. Iar antrenorul s-a conformat.

Finanțatorul a declarat, astăzi, la Digi Sport, că s-a înţeles cu Nicolae Dică în privinţa unei despărţiri prieteneşti a tehnicianului de FCSB. El a precizat că Dică “nu a cerut bani” şi că până acum, dintre tehnicienii pe care îi are în vedere pentru a prelua conducerea echipei, a discutat cu Dan Alexa. ”Da, m-a sunat aseară, mi-a spus, ’nea Gigi, eu nu ţin de scaun, nu sunt omul banului, vă mulţumesc oricum pentru că mi-aţi dat şansa de a antrena Steaua, că aţi avut încredere în mine. Plec şi gata! Nu, nu a cerut bani. N-are nicio clauză. Ne despărţim prieteneşte, cu o strângere de mână. E adevărat că m-am văzut cu Dan Alexa. E posibil să mă văd cu Teja. Nu mă mai hazardez şi nu mă mai grăbesc. Vorbesc cu fiecare mai multe lucruri. Ca să ne înelegem de acum să avem o înţelegere înainte”, a spus Becali.

S-a menţionat, totodată, că şi următorul antrenor al FCSB va fi român. “Am încredere în antrenorii români, sunt patriot. Eu cu antrenor străini nu mai lucrez niciodată. Păi dacă sunt atâţia români…”. De asemenea, s-a precizat că Laurenţiu Reghecampf nu este o variantă, deoarece are o ofertă foarte avantajoasă, şi nici Edward Iordănescu. “Reghecampf are ofertă, e exclus să vină la FCSB. Să refuze 3 milioane să vină la mine la 10.000 pe lună… Dacă era Reghecampf îl luam pe el, era primul. Al treilea nu e Edi Iordănescu. După sărbători veţi vedea cine este antrenorul Stelei”.

Mai multe