Niculae a plecat din China! "Am ieşit bine financiar, dar nu mai avea rost să rămân!" Vezi ce spune despre o revenire la Dinamo!

24 iulie 2013 14:15   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Verbal ne-am înţeles să punem capăt colaborării, fiindcă echipa nu mai are obiectiv. Guangzhou Evergrande e ca şi campioană deja, iar din cupă am ieşit.

Eu n-am jucat cât mi-aş fi dorit, am fost şi accidentat aproape o lună şi am convenit că nu mai are rost să rămân până în noiembrie, când se va termina campionatul.

Ei m-au abordat şi m-au întrebat, dacă sunt de acord să terminăm contractul. Le-am zis că sunt de acord, dacă mi se face o ofertă financiară corectă, ceea ce s-a şi întâmplat. Oricum, de când am ajuns în China, oficialii clubului au fost sută la sută corect faţă de mine din punct de vedere financiar.

Am decis să plec, fiindcă nu mai am 18-19 ani şi nu-mi permit să aştept pe tuşă până îmi vine rândul.

Nu-mi pare rău că am ales să vin la Shandong. În general, în viaţa n-am regretat alegerile făcute. Până la urmă, a fost o experienţă utilă din care am învăţat, iar financiar am ieşit foarte bine.

Mai stau în China, probabil, încă 2-3 zile, iar apoi mă întorc în ţară.

Nu mă grăbesc să semnez cu altă echipă, mai ales că, din postura de fotbalist liber, o să am multe opţiuni.

Dinamo nu m-a contactat în ultima perioadă. Voi lua în calcul orice ofertă bună, şi din ţară, şi în străinătate. Prima mea opţiune e însă să rămân în străinătate.

Mai multe