Nicușor Stanciu, după Islanda - România: ”Va fi foarte greu să ne revenim”

9 octombrie 2020 8:46   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Nicușor Stanciu, mijlocașul echipei naționale și a formației Slavia Praga, era foarte apăsat de înfrângerea cu 2-1 din meciul cu Islanda. El spune că formația noastră a prins o seară proastă.

Mijlocaşul Nicolae Stanciu a declarat, joi seară, că naţionala României a început foarte rău meciul cu Islanda, pierdut, scor 1-2, în semifinalele barajului pentru Euro-2021.

"Cred că în prima repriză nu am fost îndeajuns de buni, am început foarte, foarte rău meciul. După pauză cred că s-a jucat mai bine, dar din păcate nu am reuşit să egalăm şi să ducem meciul în prelungiri. Va fi foarte greu să ne revenim, am ratat şansa de a merge la încă un turneu final, important este să ne revenim fizic şi să câştigăm în Liga Naţiunilor", a declarat Stanciu la Pro TV.

România a fost învinsă, joi, la Reykjavik, cu scorul de 2-1 (2-0), de Islanda, în semifinalele play-off-ului de calificare la turneul final al Campionatului European din 2021. Tricolorii nu vor participa la turneul la care şi Bucureştiul găzduieşte meciuri.

Mai multe