«Nilă», bun de Steaua după despărţirea de Cruduţa!

25 martie 2012 16:26   Fotbal intern
Ultima actualizare:

La numai o săptămână după ce Gigi Becali l-a jignit la TV, l-a dat afară de la echipă şi l-a amendat cu 30.000 de euro, atacantul a revenit în cantonamentul roş-albaştrilor şi e pe lista jucătorilor pentru partida cu Gaz Metan.

După o discuţie cu jucătorul oltean, oficialii din Ghencea au decis să-i mai dea o şansă lui Mihai Costea, mai ales că a rupt relaţia cu starleta Daniela Crudu, şi implicit fotbalistul e mai ferit de tentaţii.

Având şi dovada că relaţia s-a terminat, după ce asistenta lui Capatos a confirmat despărţirea şi a plâns în direct la televizor, Ilie Stan a avut o discuţie lămuritoare cu "Nilă".

L-a chemat la pregătire, iar jucătorul şi-a cerut scuze celor din staff şi, mai mult, a anunţat că accept orice amendă fixată de club.

Managerul sportiv Narcis Răducan a dezminţit şi varianta lansată de Corneliu Vadim Tudor conform căreia "Nilă" ar fi sărit să-l bată pe Ilie Stan.

"Probabil a fost o glumă a domnului Vadim. Mihai şi Florin Costea n-au bătut pe nimeni niciodată. Şi, oricum, nu şi-ar fi permis să sară la Ilie Stan.

Deci n-a existat nici măcar vreun incident care să se apropie de scenariul ăsta. Mihai şi-a cerut scuze, a fost reprimit în echipă.

Chiar nu e cazul să i se mai atribuie şi o vină pe care n-o are", a spus acesta.

Gigi Becali scoate iar «Valiza»

Dacă instanţa supremă îi va da dreptate, la 3 aprilie, în dosarul „Valiza", patronul din Ghencea vrea să premieze din nou adversarele rivalelor Stelei în lupta pentru titlu.

"Dacă voi fi găsit nevinovat, înseamnă că premierea nu e mită, nu?!", le-a spus Becali apropiaţilor.

"Încă tremur tot de nervi, din cauza lui Balaj. Vreau arbitri străini", a mai tunat Becali.

Mai multe