Nimeni nu bate pe nimeni în Liga I

13 iulie 2015 20:48   Fotbal intern
Ultima actualizare:

N-avem statistici care să ne spună când s-a întâmplat ultima dată ca o etapă de campionat să se încheie doar cu egaluri, dar nici nu e nevoie. Prima rundă a Ligii I a fost şi aşa destul de ciudată.

Din şapte meciuri, luni seară (13 iulie), înainte de ACS Poli – Pandurii, jucat după închiderea ediţiei, aveam şase rezultate de egalitate. Circul a început vineri, cu două remize cu goluri. Voluntari şi Iaşi au făcut 1-1 în Ştefan cel Mare, scor arătat pe tabelă încă din minutul 30, după eurogolurile lui Ştefan Grigorie şi Pîrvulescu. Apoi, Astra Giurgiu şi Concordia Chiajna au ridicat ştacheta la 2-2, fosta şi actuala echipă a lui Marius Şumudică împărţindu-şi punctele frăţeşte.

Sâmbătă, la Ovidiu, Viitorul şi CFR Cluj le-au imitat şi au încheiat tot 2-2, cu Tade înscriind ultimul său gol pentru ardeleni şi Cernat debutând pentru echipa lui Hagi, cu o dublă din penalty. În aceste condiţii, toate speranţele s-au pus în cel mai dezechilibrat meci al etapei, Steaua – Petrolul. Insolvenţa a arătat însă impotenţa campioanei şi n-a ieşit mai mult decât un sec 0-0.

Nici duminică n-a fost mai bine, ultima zi a săptămânii fiind una de post negru în ceea ce priveşte golurile. Asta pentru că microbiştii din Liga I n-au văzut nici unul în meciurile de la Craiova şi Târgu-Mureş. Ultimul glonţ s-a tras luni seară, la Timişoara, dar la ce s-a întâmplat în primele şase partide, pariorul n-a avut nici un motiv să joace altceva decât X solist.

Mai multe