Nistor îi dă replica lui Gigi Becali: «Eu, în genunchi la Steaua? Mai bine merg în altă parte cu capul sus!»

16 mai 2013 14:06   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Enervat, Becali a anunţat: "Am văzut ce declarații au dat Nistor și Viera, aşa că nu-i voi mai lua. Păi la Steaua vii în genunchi, ca la o icoană! Nistor vrea să joace în străinătate? Bine, Nistore, du-te afară, să vedem cine te ia!".

Replica lui Nistor a fost una pe măsură. "Nu ştiu nimic de nicio ofertă. Am văzut şi eu ce s-a scris, ba e CFR, ba e Steaua, ba e Malaga, dar concret nu am purtat nicio discuţie. Totuşi, cred că a venit timpul să plec şi eu. Am evoluat trei ani pentru Pandurii şi sper ca domnul Condescu să mă înţeleagă şi să nu-mi îngreuneze plecarea de la Târgu-Jiu. Vreau o nouă provocare şi nu sunt disperat să plec în străinătate. Mă interesează în egală măsură şi un transfer în Liga 1, la o echipă care se bate la titlu.

Eu, în genunchi la Steaua? Mai bine merg în altă parte cu capul sus, aşa cum e normal. Steaua e o echipă de fotbal, nu un târg de sclavi. Şi da, şi Steaua se poate refuza. Fotbalul nu a început şi nici nu se va termina cu Steaua", a spus Dan Nistor pentru stiridesport.ro.

Mai multe