Noapte de Halloween în Liga Campionilor!

19 octombrie 2017 12:19   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Cel mai spectaculos meci disputat miercuri seară în grupele Ligii Campionilor a fost de departe întâlnirea de la Londra, acolo unde Chelsea şi AS Roma au oferit un spectacol cu şase goluri, câte trei de fiecare parte (3-3).

Englezii au început bine şi au condus cu 2-0, dar italienii au întors rezultatul (2-3) în minutul 70, pentru ca belgianul Hazard să restabilească egalitatea cinci minute mai târziu.

Partida de pe "Stamford Bridge" a oferit şi cea mai haioasă imagine din actuala ediţie a Ligii Campionilor. Protagonist a fost Gary Cahill, fundaşul lui Chelsea, care a avut de suferit în urma unui duel aerian cu un adversar.

Ajuns pe marginea terenului pentru a primi îngrijiri medicale, Gary Cahill a ţinut neapărat să reintre în joc. A făcut-o însă cu un bandaj imens, care i-a înfăşurat capul de o manieră comică.

Evident, soluţia găsită de medicii lui Chelsea i-a amuzat teribil pe iubitorii fotbalului, care au taxat pe reţelele de socializare look-ul nemaivăzut cu care s-a afişat Cahill. "Noaptea de Halloween a venit mai repede", a fost postarea cea mai semnificativă, amintind de sărbătoarea americană care se apropie.

Mai multe