Nu e meci fără sânge!

17 septembrie 2017 19:37   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Nu e Craiova – Dinamo fără scandal! Ca şi în play-off-ul sezonului trecut, băieţii lui Mangia şi cei ai lui Contra au sărit la bătaie.

Durităţile au început în timpul meciului şi s-au soldat cu două eliminări! Mai întâi, în minutul 29, Costache a fost umplut de sânge de cotul lui Zlatinski şi bulgarul a fost eliminat. Apoi, tânărul mijlocaş al lui Dinamo a căutat să plătească poliţe şi, în prelungirile primei reprize, a intrat criminal la Gustavo! Rezultatul: roşu primit fără discuţii de la Haţegan. N-a fost finalul circului de la Severin! Jeremy Bokila, inexistent în meci, a ieşit în evidenţă prin două gesturi de huligan.

Mai întâi, în minutul 78, în momentul schimbării cu Nemec, a semănat sămânţa de ură arătându-le oltenilor degetul mijlociu. Apoi, la final, a aruncat către aceştia cu o sticlă cu apă, iar jucătorii şi staff-ul Craiovei au sărit să-l pună la punct. A ieşit bătaie generală, cu Dănciulescu, rezerva de arbitru Dima şi Cătălin Mulţescu, antrenorul cu portarii de la CS U, în prim-plan.

Mai multe