O albină era să îl treacă pe bară pe Frankie de Jong. Alte accidente ”casnice”

11 august 2020 21:55   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Olandezul Barcelonei, Frenkie de Jong (23 de ani) a fost foarte aproape de a rata meciul de sâmbătă, cu Napoli, din optimile Ligii Campionilor, dintr-un motiv hilar: a fost înțepat de o albină!

Dacă pentru mulți e doar o ciupitură care doare și se umflă puțin, pentru jucătorul Barcelonei nu a fost deloc ceva ușor. Mâna aproape i s-a dublat de la reacția alergică pe care a avut-o și, cu ajutorul medicilor, a putut intra pe teren. Dar mâna stângă a avut-o bandajată, spre surprinderea comentatorilor, care au aflat abia după aceea ce se întâmplase de fapt.

Aceasta este doar una dintre accidentările suferite de fotbaliști în afara terenului de joc. De-a lungul timpului, multe nume importante au ratat meciuri sau turnee finale din cauza unor incidente petrecute acasă.

Fost portar la Chelsea și la Wimbledon, Dave Beasant a stat două luni în afara terenului după ce și-a gătit o salată. Într-un moment de neatenție, el a scăpat bolul de salată, pe care a vrut să îl preia pe picior pentru a ameliora căderea. Numai că și-a rupt tendonul de la degetul mare.

Rio Ferdinand, fostul căpitan al Angliei, s-a accidentat la genunchi acasă, după ce s-a întins să ia telecomanda pentru a se juca pe Play Station.

Cel mai ghinionist dintre toți a fost însă fostul portar al Valenciei și al naționalei Spaniei, Santiago Canizares. Acesta urma să fie titular la Campionatul Mondial din 2002, dar înainte de a pleca la turneul final a scăpat în baie sticla de aftershave. Urmările au fost dramatice: și-a tăiat un tendon și a ratat turneul final.

Mai multe