O imagine adorabilă cu Messi: Tati, câte Baloane îmi mai iei?

12 ianuarie 2016 23:47   Fotbal intern
Ultima actualizare:

În vârstă de 3 ani, micuţul Thiago Messi a asistat în premieră la o victorie a tatălui său, Leo, în tradiţionala anchetă de final de an. Acasă, fiul argentinianului mai are patru „Baloane” cu care să se joace.

Nu Leo, ci Thiago Messi a oferit una dintre imaginile cele mai spectaculoase ale evenimentului desfăşurat luni seară la Zürich. Când atacantul Barcelonei a urcat pe podium pentru a primi „Balonul de Aur 2015”, Thiago şi-a salutat tatăl cu palma desfăcută şi cu cele cinci degete la vedere. În braţelele mamei Antonella, puştiul născut în noiembrie 2012 a subliniat astfel fără să vrea colecţia impresionantă de cinci „Baloane de Aur” cucerite de starul argentinian în ultimii şapte ani (primele patru au fost consecutive, în perioada 2009-2012). După cum arată lucrurile, Leo Messi (28 de ani) n-are de gând să se oprească aici. Astfel, peste câţiva ani l-am putea vedea în public la gala „Balonului de Aur” şi pe al doilea băieţel al fotbalistului, Mateo, născut în urmă cu patru luni.

Ronaldo, stingher la ceremonie

Dacă Messi a avut-o alături pe partenera sa de viaţă, Antonella, Cristiano Ronaldo n-a venit însoţit de nimeni pentru al doilea an la rând. Irina Shayk, cea care obişnuia să fie prezentă la galele „Balonului de Aur”, s-a despărţit de fotbalistul portughez la începutul anului 2015. Înainte de startul ceremoniei, Ronaldo a salutat-o amical pe Antonella lui Messi, sub ochii atenţi ai argentinianului, dar şi ai colegului acestuia de la Barcelona, Neymar.

Ierarhia finală a «Balonului de Aur» 2015

1. Leo Messi (Barcelona)    41,33%

2. Cristiano Ronaldo (Real Madrid)    27,76%

3. Neymar (Barcelona)    7,86%

Mai multe