O primă seară magica în Liga Campionilor. Liverpool - PSG, 3-2. Tottenham a pierdut la Milano

19 septembrie 2018 12:57   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Marţi a început faza grupelor din cea mai mare competiţie intercluburi din lume şi a ieşit spectacol, aşa cum era de aşteptat.

Derby-ul serii s-a jucat pe Anfield Road, acolo unde Liverpool a primit vizita campioanei Franţei, Paris Saint-Germain. Liderul din Premier League şi-a respectat statutul de favorită şi a câştigat cu scorul de 3-2. Englezii au condus cu 2-0 după golurile lui Sturidge şi Milner, al doilea din penalty, dar trupa lui Tuchel a revenit miraculos prin reuşitele lui Meunier şi Mbappe. Kylian a marcat în minutul 82 şi părea că va salva un punct pentru PSG, dar Firmino, intrat la "Cormorani" pe final, nu a fost de acord şi a adus victoria în al doilea minut din prelungiri după o superbă fază personală. 

În celălalt meci al grupei, Napoli n-a reuşit decât un 0-0 în infernul de la Belgrad, Steaua Roşie rezistând eroic cu ajutorul susţinerii fanilor care au creat haos în tribunele Maracanei din Serbia.

O surpriză neplăcută a fost Tottenham, care după un meci perfect făcut pe San Siro în faţa lui Inter a cedat pe final. Icardi (86) şi Vecino (90+2) au anulat golul lui Eriksen şi au adus o victorie mare pentru lombarzi într-o grupă cu Barcelona şi PSV Eindhoven în care orice punct contează, mai ales după acest 4-0 administrat de Messi şi compania olandezilor.

De remarcat mai este şi victoria lui Atletico Madrid la Monaco, scor 2-1, venită tot după ce monegascii au condus cu 1-0, dar şi un autoritar 3-0 al Galatei în faţa campioanei Rusiei, Lokomotiv Moscova. 

Mai multe