O victorie cât un titlu pentru Răzvan Lucescu

24 septembrie 2018 13:22   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Răzvan Lucescu şi-a luat revanşa în faţa lui AEK Atena, echipa care i-a „furat” primul loc în campionat în sezonul trecut.

PAOK Salonic şi-a învins rivala din Atena în faţa propriilor fani, o răzbunare dulce pentru meciul pierdut la „masa verde” în primăvară şi care a distrus şansele la titlu ale formaţiei antrenate de Răzvan Lucescu.

După incidentele din martie, atunci când patronul grupării din Salonic a intrat pe teren cu un pistol, PAOK şi AEK s-au aflat din nou faţă în faţă pe arena „Toumba”. A fost prilejul ideal pentru ca jucătorii lui Lucescu junior să-şi ia revanşa în faţa campionilor de la AEK pentru un titlu care nu s-a decis pe teren, ci la comisiile federaţiei elene. Cu atacantul sârb Prijovic în mare formă (autor al unei „duble”), PAOK s-a impus cu 2-0, a patra victorie din tot atâtea meciuri în actuala ediţie de campionat. „Importante au fost punctele, dar a existat şi factorul psihologic. E un rezultat uriaş. Tot ce a fost în sezonul trecut va rămâne în sufletele fotbaliştilor mei. Nu sunt nebun, eu spun doar adevărul, toată lumea din Grecia care iubeşte fotbalul a văzut că noi meritam să câştigăm şi am fost furaţi. Acum trebuie să ne purificăm mintea şi să privim înainte”, a declarat Răzvan Lucescu. În clasament, PAOK ar fi trebuit să aibă punctaj maxim (12 puncte), însă are doar 10, ca urmare a unei penalizări de două puncte venite chiar în urma meciului de tristă amintire cu AEK.

Mai multe