«Obositul» Ţucudean, afară de la Viitorul

8 august 2017 20:21   Fotbal intern
Ultima actualizare:

George Ţucudean avea contract cu Viitorul până în vara lui 2019, dar a anunţat că e tentat de o ofertă din străinătate. Pe adresa clubului nu a sosit nici o cerere pentru el, însă tot a decis să plece şi acum e sancţionat disciplinar.

Arădeanul a sosit în martie la echipă şi anunţa că vrea să cucerească titlul, dar şi că „Viitorul vinde foarte bine”.

În speranţa unei relansări a carierei în străinătate a ales formaţia lui Hagi, iar constănţenii au devenit campioni. Din câte se pare, nemulţumit de faptul că nici acum nu s-au luat toate primele pentru îndeplinirea obiectivului, a cerut să fie lăsat să plece, motivând că şi-ar putea găsi un club din afara graniţelor. Cum nu era nici o intenţie oficială, el a fost inclus în continuare în programul Viitorului. Totuşi, a decis să părăsească baza de pregătire.

“Jucătorul a fost cel care şi-a exprimat dorinţa de a părăsi cantonamentul din cauza programului încărcat şi a faptului că nu se putea concentra la fotbal în această perioadă. Această situaţie reprezintă un lucru grav, într-un moment dificil pentru echipă”, e comentariul oficial al celor de la Viitorul.

Dar, în acest sezon, Ţucudean a jucat patru etape în Liga I şi a marcat un gol. De asemenea, în Supercupă a fost rezervă, iar în cupele europene a bifat doar turul cu Apoel, pentru retur fiind suspendat. Ieri, jucătorul nu a răspuns apelurilor şi mesajelor pentru a comenta situaţia. Interesant e că Ţucudean e impresariat de firma condusă de fostul şef al FRF, Mircea Sandu, în rest majoritatea celor din lot fiind sub contract cu o companie condusă de un italian, un apropiat al fraţilor Becali.

Mai multe