Oficialii lui PSG se plâng de arbitraj după meciul de la Napoli

7 noiembrie 2018 12:31   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Aflatâ în lupta pentru calificarea în faza următoare a Ligii Campionilor la fotbal, echipa franceză Paris Saint-Germain a terminat la egalitate (1-1) meciul de la Napoli, din grupa C. La final, preşedintele grupării din Hexagon, Nasser al-Khelaïfi, a criticat arbitrajul.

Oficialul a declarat că echipa sa a pierdut două puncte din cauza arbitrilor. "Am venit aici să câştigăm acest meci. Din nefericire, s-a terminat la egalitate. Nu este rău. Încă mai avem şanse de calificare. Sigur a fost ofsaid la golul celor de la Napoli... Am avut un penalti, dar acceptăm situaţia. Avem nevoie de VAR cât mai repede posibil. Am pierdut două puncte din cauza a două greşeli ale arbitrului. Acum, cel mai important este să câştigăm următoarele meciuri", a declarat preşedintele PSG.

Napoli și PSG au terminat la egalitate, 1-1, meciul de marţi, golurile fiind marcate de Insigne (min. 62, din penalty), respectiv de Bernat (min. 45+2). În celălalt meci din grupă, Steaua Roșie Belgrad s-a impus cu 2-0 în fața lui FC Liverpool. 

Clasament: 1. Liverpool 6 puncte (+3), 2. Napoli 6 puncte (+1), 3. PSG 5p, 4. Steaua Roșie 4p.

Meciurile următoare:28 noiembrieNapoli - Steaua Roșie BelgradPSG - FC Liverpool11 decembrieSteaua Roșie Belgrad - PSGFC Liverpool - Napoli

Mai multe