Olăroiu, la un pas «să-i rupă» capul lui Maradona

20 noiembrie 2011 16:47   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, Al-Ain, a învins cu 1-0 pe Al-Wasl, formaţie pregătită de Diego Maradona. Numai că, în afară de bătaia sportivă, argentinianul a fost la un pas să îşi ia şi una fizică din partea tehnicianului român.

În primele 30 de minute ale meciului, Olăroiu şi Maradona s-au certat de la distanţă după mai multe faze.

Argentinianul a sărit ca ars după fiecare intrare mai dură a fotbaliştilor adverşi, a pus presiune pe arbitru şi, în viziunea celor de la Al-Ain, a provocat eliminarea unui jucător de la gazde în minutul 22.

Deşi în inferioritate numerică, Al-Ain a deschis scorul opt minute mai târziu, din pasa lui Rădoi. A fost scânteia care a aruncat meciul în aer!

Cei de la Al-Ain s-au bucurat ostentativ în faţa băncii de rezerve a oaspeţilor. Pe margine, Oli s-a descărcat şi el, făcând semne spre Maradona.

Argentinianul a reacţionat, moment în care românul s-a dus ameninţător spre el pentru a-l lua la bătaie. A fost oprit de cei din jur şi trimis de arbitru în tribune.

În timp ce părăsea spaţiul tehnic, Oli a mai făcut câteva semne spre Maradona, invitându-l la o „întâlnire" în afara stadionului. Românul a fost eliminat.

Războiul a continuat la conferinţa de presă. „Maradona nu e normal la cap! Gesturile lui din timpul meciului m-au lăsat perplex.

M-am mirat cum de arbitrul n-a luat nici o măsură. În schimb, m-a eliminat pe mine, deşi eu n-am depăşit spaţiul tehnic, ci doar m-am bucurat la gol", a spus Olăroiu.

Maradona a contraatacat: „Olăroiu a vrut să-mi intimideze şi să-mi accidenteze jucătorii! A dat ordin oamenilor lui să joace dur. Arbitrul a procedat foarte bine când a eliminat un jucător. Doar aşa i-a mai potolit", a spus argentinianul.

„Depun memoriu împotriva antrenorului de la Al-Ain şi împotriva clubului pentru tot ce s-a întâmplat. Pe lângă comportamentul oficialilor, şi crainicul i-a incitat, în permanenţă, pe fani să mă înjure. A fost o atmosferă oribilă", a încheiat Diego, care a suferit a doua înfrângere împotriva unui român, după ce Ion Marin îl învinsese cu 5-0 în urmă cu o lună şi jumătate.

Mai multe