Olăroiu şi Rădoi, eroi în Emirate

28 mai 2012 13:51   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Au existat şi români fericiţi care au sărbătorit un triumf în weekend-ul care a trecut.

Sâmbătă, la Al-Ain, în Emiratele Arabe Unite, colonia românească formată din Cosmin Olăroiu, Cătălin Necula, Vasile Iordache şi Mirel Rădoi a fost în centrul atenţiei.

Cei patru au devenit idolii suporterilor după ce Al-Ain a cucerit titlul după opt ani, perioadă în care a fost mai aproape de retrogradare decât de locul 1!

Chiar dacă elevii lui Oli au câştigat titlul acum o lună, cu trei etape înainte de final, sărbătoarea a fost amânată pentru după terminarea campionatului.

După ultimul joc, câştigat cu 4-0 în faţa lui Ajman, a început fiesta! Cu peste 16.000 de oameni în tribune, s-a organizat o petrecere fabuloasă chiar pe stadion.

Un show impresionant cu lasere a fost urmat de prezentarea campionilor în stil NBA. Arena a erupt, atunci când crainicul a strigat numele lui Cosmin Olăroiu şi pe cel al lui Mirel Rădoi.

Cei doi au urcat pe scenă înfăşuraţi în tricolor, sub privirile admirative ale celor din jur. Petrecerea a continuat pe străzile oraşului, acolo unde jucătorii au defilat într-un autocar decapotabil.

Mai multe