Oli vrea să-i salveze şi pe arabi

31 mai 2011 16:39   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Revenit în ţară după despărţirea de Al-Sadd Doha cu care a cucerit Cupa Qatarului în decembrie, Oli s-a odihnit patru luni. Apoi, a devenit „consilierul" Stelei pentru ultimele două săptămâni ale sezonului.

Tehnicianul de 41 de ani s-a ocupat în permanenţă de echipă, a condus toate antrenamentele, numai că, la ora meciurilor a stat în tribună, coordonând totul prin telefon.

Acum, Olăroiu are o nouă misiune: să salveze Al-Ain de la retrogradare! E vorba despre formaţia cu care are o înţelegere verbală, condiţionată de „supravieţuirea" clubului în prima ligă.

La începutul săptămânii, antrenorul român a plecat în Emirate. Cât timp a fost în ţară, el a urmărit la televizor toate partidele celor de la Al-Ain, analizând destul de bine trupa unde evoluează şi Vali Badea.

Ajuns în Abu-Dhabi, Oli va încerca să redreseze situaţia echipei care e la două puncte de retrogradare cu două etape înainte de final! Olăroiu îl va sfătui pe actualul tehnician al celor de la Al-Ain, brazilianul Gallo, înaintea partidelor cu Al-Jazira (azi) şi cu Al-Shabab (5 iunie).

A mai fost antrenată de doi români

Al-Ain, echipa cu care Olăroiu s-a înţeles pentru un contract din vară, e cea mai galonată formaţie din Emiratele Arabe Unite. În cazul în care Al-Ain va rămâne în prima ligă, Oli va deveni al treilea tehnician român din istoria clubului, după Ilie Balaci şi Anghel Iordănescu.

Mai multe