Chiricheş, 1.000.000 € pentru grupele Ligii

14 august 2013 15:45   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Vlad Chiricheş a fost la un pas să intre în depresie după ce a ratat transferul la Tottenham din cauza unui orgoliu prostesc, dar totul s-a rezolvat. Şefii anunţaseră că fundaşul a trecut peste deziluzia asta, dar motivul pentru care a făcut-o a fost dezvăluit abia ieri.

Gigi Becali a declarat la Tribunal, unde a fost dus pentru un nou apel în cazul cererii sale de întrerupere a pedepsei, că a avut grijă ca Vlad Chiricheş să aibă motivaţie în a "rupe norii" în continuare. „Staţi liniştit că va juca mai bine. I-am oferit o primă de un milion de euro dacă Steaua se califică în grupele Ligii Campionilor şi el rămâne să ne ajute până la iarnă", a afirmat patronul roş-albaştrilor.

Pentru a lua banii, Chiricheş trebuie să participe la eliminarea Legiei Varşovia şi să mai strângă din dinţi încă patru luni. Vizita lui Becali la tribunal a fost un bun prilej pentru a-i fi aduse la cunoştinţă şi alte detalii contractuale. Avocaţii latifundiarului au profitat de ocazie ca să-i prezentr două oferte scrise pentru jucător, de la Tottenham, de 8 milioane de euro, şi de la AS Roma, 4 milioane de euro. Chiricheş a mai fost dat şi pe la alte cluburi mari din Europa, gen AC Milan, FC Barcelona sau Real Madrid.

Mai multe