EXCLUSIV Giani Kiriţă a vrut să-l bată pe Mulţescu!

20 august 2013 16:56   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Tehnicianul "câinilor", Gheorghe Mulţescu, nu l-a vrut pe Giani Kiriţă ca director sportiv la Dinamo, fiindcă în 2003, pe vremea când erau la Samsunspor, fostul închizător a fost la un pas să-l altoiască.

Între cei doi e un conflict vechi de zece ani, iar acum Gigi Mulţescu a găsit soluţia pentru a se răzbuna. Oricum, de săptămâna viitoare se poate face rocada: tehnicianul va fi demis dacă pierde meciul cu "U" Cluj, iar Kiriţă poate deveni oficial director sportiv.

"Am lucrat cu Gigi Mulţescu la Samsunspor, e un antrenor foarte bun şi ştie ce să le ceară jucătorilor, să-i pună în valoare", a spus ex-căpitanul "câinilor" atunci când antrenorul a fost instalat la Dinamo.

"Eu nu ştiu să vină Kiriţă, dacă şefii zic că vine, întrebaţi-i atunci pe ei", a declarat zilele trecute Mulţescu, iritat şi de faptul că fostul jucător al roş-albilor a anunţat că tehnicianul ar trebui să plece după meciul cu Corona, 1-1.

Acum, Kiriţă a fost pus în stand-by până săptămâna viitoare, semn că zilele "Turcului" sunt numărate. De ce s-a împotrivit acum Mulţescu? Surse apropiate celor doi susţin că-n 2003, când ambii erau la Samsunspor, între ei s-a iscat o ceartă violentă şi fostul elev a vrut să-l bată pe antrenor.

Oricum, tehnicianul a stat doar trei luni atunci la formaţia turcă, deşi avea contract pe doi ani, şi după plecarea sa, Kiriţă a devenit om de bază şi a evoluat până în 2005. În plus, Mulţescu s-a temut acum că ar putea pierde de tot vestiarul în favoarea fostului apărător al "câinilor".  

Mai multe