VIDEO Legenda Raul şi-a luat adio de la Real Madrid. Vezi cum a fost adulat ca un zeu pe Bernabeu!

23 august 2013 11:52   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Jose Mourinho a făcut tot posibilul să scape de Raul Gonzalez în momentul când a ajuns pe banca Realului. Deşi a reuşit să-l îndepărteze din club, n-a reuşit să-l scoată din inimile madrilenilor. Conducerea clubului şi-a dat seama că n-a punctat cu suficient fast despărţirea de atacant, dar a reparat totul joi seara.

Jocul amical dintre Real Madrid şi Al Sadd a fost prilejul perfect pentru ca madrilenii să-şi ia adio oficial de la jucătorul Raul Gonzalez. În faţa a 85.000 de fani, atacantul ajuns la 36 de ani a îmbrăcat pentru ultima dată tricoul blanco.

Deşi legitimat la qatarezi, Raul a jucat prima repriză a partidei pentru Real Madrid.

Raul a fost aruncat in aer de foştii coechipieri

Spre deliciul tribunelor, atacantul a primit şi banderola de căpitan, de la Iker Casillas, dar şi vechiul său tricou cu numărul 7, de la Cristiano Ronaldo. În semn de respect pentru Raul, starul portughez a ales să joace acest meci cu numărul 9 pe spate.

Alături de Juan Carlos, Regele Spaniei

Spectacolul din tribune a fost întreg când, aşa cum îi stă bine unui atacant pur sânge, Raul a şi reuşit să marcheze primul gol al partidei câştigate până la urmă cu 5-0 şi ultimul pentru Real Madrid. Toate sub ochii înlăcrimaţi ai suporterilor veniţi să-l mai vadă o dată jucând în alb pe cel supranumit cândva „Raul Madrid”.

La finalul meciului, Raul s-a transformat în matador

„Meriţi asta şi încă mult mai mult” sau „Raul, să ne trăieşti”, au fost titlurile ziarelor din Spania, care au transformat evenimentul într-o gală care i-a pus după mult timp în umbră pe Ronaldo şi Messi.

De la un astfel de spectacol grandios nu puteau lipsi celebrităţile, la toate punându-le însă capac prezenţa regelui Spaniei, Juan Carlos.

La finalul jocului, încheiat de Raul în tricoul echipei sale, Al Sadd, atacantul a mers tot în tabăra madrilenilor pentru a se bucura de câştigarea trofeului „Santiago Bernabeu”, alături de foştii săi colegi. Ramos, Casillas, Ronaldo şi ceilalţi jucători i-au mai oferit acestuia încă un moment de glorie celui mai bun marcator din istoria clubului, aruncându-l în aer ca pe un campion.

Nici Raul n-a rămas însă dator şi a oferit audienţei un show de coridă, imitând învingerea unui taur.

Raul Gonzalez Blanco

- Născut: 27 iunie 1977- Loc: Madrid- Palmares- Real Madrid: 741 de meciuri (332 de goluri)- Schalke 04: 66 de meciuri (28 de goluri)- Al Sadd: 22 de meciuri (9 goluri)- Trofee: 6 titluri în Spania, 4 Supercupe ale Spaniei, 3 Ligi ale Campionilor, o Supercupă a Europei, 2 Cupe Intercontinentale, o Cupă a Germaniei, o Supercupă a Germaniei, un titlu în Qatar.- Recorduri personale: de 5 ori cel mai bun jucător spaniol al anului, golgheterul Realului din toate timpurile – 332 de goluri,  cele mai multe jocuri din istorie pentru Real Madrid - 741, golgheterul din toate timpurile al Primerei Division – 228 de goluri, cele mai multe jocuri din istorie în Primera – 550, cel mai bun marcator din istoria Ligii Campionilor – 71 de goluri.- Decoraţii: Medalia regală de aur pentru merite în sport, medalia de aur a oraşului Madrid şi cetăţean de onoare al capitalei Spaniei.

Mai multe