EXCLUSIV În exil din cauza lui Becali

25 august 2013 15:12   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Aida Giurumescu, femeia care spune că are un copil cu Giovani Becali, a vorbit cu Click!, în premieră, despre această poveste.

Ce şanse are o femeie obişnuită să câştige un război împotriva unui om puternic cum este Giovani Becali? Aceasta a fost întrebarea pe care Aida Giurumescu (41 de ani) şi-a pus-o în urmă cu aproximatix zece ani. Urma să-l nască pe Bernhard, rodul iubirii ei cu impresarul. A înţeles că va fi o luptă grea, aşa că a părăsit România.

EXCLUSIV Giovani Becali riscă să fie executat silit pentru 85.000 de euro

Giovani Becali a refuzat să facă testul ADN

„Sunt plecată în exil din cauza acestei probleme. S-a scris despre mine că am fost dansatoare, dar nu este adevărat. Am absolvit Facultatea de Cibernetică şi apoi am făcut Dreptul. Eu am avut o problemă gravă la ochi, iar dacă aş fi pierdut nopţile prin cluburi, ca dansatoare, aş fi putut chiar să orbesc", ne-a mărturisit Aida Giurumescu, care se află în Austria.

Ca să-i facă dreptate fiului său, Aida Giurumescu a cerut ajutorul instanţei austriece, care i-a dat câştig de cauză. Judecătorii de la Viena au admis că Giovani Becali (61 de ani) este tatăl micuţului Bernhard şi au recomandat continuarea procesului în România.

Ea a mai cerut ca Becali să plătească retroactiv pensia alimentară, 85.000 de euro, iar în luna iulie a cerut executarea silită a acestuia pentru a-şi recupera banii.

„Este doar ca un semn pentru el să înţeleagă că are un copil. Eu nu pretind, eu chiar am un copil cu el, există hotărâri defintive", ne-a mai spus Aida Giurumescu.

Mai multe