Tembo poate pleca pentru un euro!

26 august 2013 14:39   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Primul eşec din acest sezon în Liga I cu Petrolul (1-2) a făcut şi prima victimă în tabăra Astrei: Fwayo Tembo.

Lăudat în trecut şi iertat pentru desele întârzieri la acţiunile echipei, Tembo nu mai are scăpare acum. Petrolul s-a impus cu 2-1 şi finanţatorul Astrei a tunat la televizor.

"Un jucător va fi scos din lot şi îi vom da o hârtie să plece pentru un euro. Tembo nu are treabă cu echipa şi n-am nevoie de floricele lui. Când ne-am bazat pe el, ne-a făcut numai probleme, nu mă interesează ce face, poate să joace la juniori. Îşi va găsi echipă şi poate să ceară salariu mare pentru că pleacă liber", a spus Niculae. Apoi, a continuat: "Isăilă a greşit că nu l-a scos din echipă. Nu ştie decât să dribleze şi are fractură de caracter.

Mereu venea la pregătiri cu câte cinci - şase zile mai târziu faţă de ceilalţi". "Tembo a fost din alt film în ultimele două meciuri", a declarat şi preşedintele clubului, Dinu Gheorghe. Africanul venit la Astra anul trecut avea contract până în 2015 şi pe vremea când era la FC Basel a evoluat în Liga Campionilor împotriva celor de la CFR.

Constantin Budescu, golgheterul Astrei cu 9 reuşite în toate competiţiile, are probleme medicale şi nu va fi apt nici pentru partida cu Maccabi. Astra va juca joi, ora 19.00, returul play-off-ului Ligii Europa, însă va avea o misiune dificilă după ce israelienii s-au impus în tur cu 2-0.

"Sperăm să-l avem pe Budescu pentru meciurile viitoare", a anunţat Dinu Gheorghe. Tot joi vor evolua şi celelalte echipe din Liga Europa: în Portugalia, Pandurii va întâlni Braga, de la ora 22.30 (în tur, 0-1), iar Petrolul va juca la Ploieşti împotriva lui Swansea, de la ora 20.30 (în tur 5-1).

"Tembo nu ştie decât să dribleze şi are fractură de cara­­c­ter. Mereu venea la pregătiri cu câte cinci - şase zile mai târziu faţă de ceilalţi"

Ioan Niculae, patron Astra

Mai multe