Fără Grozav cu Swansea

28 august 2013 16:11   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Ieri dimineaţă, de la ora 10.30, "lupii" s-au pregătit la baza de la Crângul lui Bot, dar jucătorul a lipsit. Iniţial, Contra a anunţat că Grozav are probleme personale, însă el îşi "rezolva" viza de Rusia.

După-amiază, şefii au confirmat plecarea, clubul va încasa aproape 2,5 milioane de euro, iar atacantul va avea un salariu de jumătate de milion de euro pe an. "Vom aduce repede trei-patru jucători. Am cerut permisiunea ca Grozav să joace cu Swansea, dar nu au vrut pentru că vor să-l folosească în campionat", a spus antrenorul Cosmin Contra.

6 Ploieştenii cred în minuni. "Lupii" au fost învinşi în tur cu 5-1 şi cred că pot produce surpriza diseară. La antrenamentul de ieri, Contra le-a ţinut un discurs elevilor săi pentru a-i mobiliza.

"S-au mai văzut miracole. Trebuie să credem că ne putem califica", a fost concluzia. Şi suporterii au împânzit oraşul cu mesaje de susţinere: "Noi credem că se poate! Crede şi tu!", e sloganul prin care fanii sunt chemaţi la meci.

6 Se întoarce Bokila. UEFA le-a dat dreptate "lupilor" în procesul cu Bokila şi jucătorul e obligat să revină la echipă, chiar dacă el susţinea că e liber de contract şi a dat probe la opt echipe. Bokila va fi amendat pentru gestul său.

Mai multe