Tricolori, ele vă aşteptau în Brazilia!

19 noiembrie 2013 21:16   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Se spune că în Brazilia e ceva în apă care le face pe femei atât de frumoase şi cu forme aşa de apetisante. Dacă alăturăm această substanţă miraculoasă de criza mondială care le determină să poarte costumaţii minuscule, obţinem o combinaţie mortală şi mai atractivă decât un magnet. De care, din păcate, nu se vor putea bucura şi băieţii noştri.

Fie că eşti fan, jucător, conducător sau ai orice altă calitate, nu poţi să spui că mergi la Campionatul Mondial de anul viitor doar pentru fotbal. În Brazilia, sexul, lipsa inhibiţiilor e sport naţional, iar acest factor nu poate fi ignorat de nimeni.

E foarte probabil ca Adrian Mutu să meargă la Rio de Janeiro, aşa, în vacanţă, să vadă cum e la Mondial. Asta pentru că celebrul carnaval, care are loc în luna februarie, se va muta apoi pe stadioanele care vor găzdui meciurile. Iar dacă motivaţia sportivă sau cea financiară nu a fost suficient de puternică pentru a-ţi dori să fii la Rio, atunci aceste fete ar trebui să reprezinte argumentul hotărâtor. Din păcate, Marica, Maxim sau Tătăruşanu vor vedea doar la televizor frumuseţile din tribune.

Mai multe