Adi Mutu: «Piţurcă este primitiv! Ştie tactică 0»

20 noiembrie 2013 16:41   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Atacantul lui Ajaccio a spus că Victor Piţurcă e depăşit, că nu nu cunoaşte tactică, că face şedinţe lungi şi plictisitoare şi că ar trebui să plece de la naţională.

"Piţurcă e primitiv la pregătire. E bun selecţioner, are ochi la jucători, dar nu ştie să-i motiveze şi are un stil dictatorial. La o şedinţă video, când jucam în Ungaria, ne-a spus că e o ţară cu două milioane de locuitori şi 700.000 de metri pătraţi. Mă pufnea râsul. Apoi, înainte de Turcia - România. Ne-am uitat la meciul Ungaria - Turcia, după care am jucat cu Ungaria şi ne-am uitat la acelaşi meci. Ajungem să ne uităm, în grupe, la aceleaşi meciuri de două ori", a afirmat "Briliantul", care a spus şi ce trebuie făcut pe viitor.

Dacă jucam cu Andorra, ne spunea că e o echipă foarte foarte bună, iar dacă jucam cu Olanda, că e o echipă foarte foarte bună. Numai vrăjeală din asta. Toate echipele sunt la fel pentru el. După aceea, o oră şi jumătate, silenzio totale, ca să spun în italiană. Nu e vorba că ne plictisim, dar degeaba te uiţi la meci, dacă antrenorul nu-ţi spune care sunt principalele pericole ale adversarilor, sau care sunt punctele lor slabe. Ar trebui să o luăm de la zero, fără Mutu, fără Piţi. Să vină Oli, Reghe, Contra, Dan Petrescu!", a încheiat Mutu la DigiSport.

Mai multe