Victor Becali, după remiza Stelei cu Schalke: «Atât putem»

27 noiembrie 2013 8:42   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Impresarul Victor Becali a declarat, marţi seară, că Steaua ar fi putut să câştige meciul cu Schalke 04, încheiat la egalitate, scor 0-0, în grupa E a Ligii Campionilor, subliniind că punctele acumulate de stelişti arată că deocamdată atât pot echipele româneşti în competiţiile europene.

"Putea să câştige Steaua, cred că a avut şi un penalti neacordat, le-a lipsit şi şansa, însă oricum nu a făcut o partidă extraordinară. Dacă ar fi forţat mai mult, ar fi putut să câştige. La Londra nu mai contează, pentru că a bătut Basel. Au câştigat experienţă, nimic mai mult. Dovadă că atât putem. Atât putem cu naţionala şi cu echipele de club. Pe toată lumea a surprins când cei de la Steaua au spus că vor să câştige această grupă. Basel s-a dus la Chelsea să-şi joace şansa şi a luat şase puncte. Iar noi spuneam că vrem să câştigăm grupa. Noi nu suntem pregătiţi pentru aşa ceva. Onorabil poate fi pentru Basel, pentru Schalke, cu trei puncte nu", a spus Becali.

Steaua Bucureşti a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, marţi, pe Arena Naţională, în compania formaţiei germane Schalke 04, în etapa a cincea a grupei E a Ligii Campionilor şi nu mai are şanse de accedere în primăvara europeană. Steaua se află pe locul patru în grupă, cu trei puncte.

Mai multe