Gabi Matei, în oraş cu fata de la Pagina 3

27 noiembrie 2013 16:40   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Gabi Matei face tuşa la roş-albaştrii, aşa că are mult timp liber la dispoziţie.

Fundaşul e recunoscut pentru escapadele sale bahice, relaţiile cu tot felul de starlete, iar luni seara a fost reperat de fotoreporterii Click! în zona localurilor din Bulevardul Decebal. Surpriza a fost că modelul care-i ţinea companie era nimeni alta decât Andreea Duţă, o tânără aspirantă la statutul de actriţă. Matei, apărătorul de 23 de ani adus în Ghencea de la Pandurii, a traversat o perioadă de coşmar.

A fost operat la genunchi, a revenit la antrenamente, dar în iarnă vrea să plece de la echipă fiind în continuare o simplă rezervă, mai exact e a patra opţiune pentru postul de fundaş dreapta în viziunea lui Reghe. Totuşi, el e „titular" în afara terenului. A rămas în memoria steliştilor ca tovarăşul de pahar al lui Nikolici sau ca omul care, sub influenţa alcoolului, s-a rănit grav şi a fost nevoie de intrevenţia medicilor pentru a-şi reveni.

Cei doi au plecat spre casă cu maşina fotbalistului

Acum, a fost surprins din nou, fotoreporterii fiind pe urmele sale până în zona Decebal. Luni seara, el a invitat în oraş o fată pe care a remarcat-o la rubrica „Fata de la Pagina 3" a ziarului „Click!". Cum tânăra este extrem de sexy, fotbalistul nu a cedat până când superbul model nu a acceptat să iasă la o cafea în oraş. Fericit peste măsură, el a fost tot numai un zâmbet şi a părut că-n compania ei a lăsat toate grijile deoparte.

Cine e Gabi Matei

Transferul său de la Pandurii la Steaua a costat 600.000 de euroA avut o relaţie cu Mădălina Pamfile, pe care a reclamat-o la poliţie, şi a fost surprins şi cu Anda AdamDupă ce a consumat alcool, a suferit un accident casnic, o tăietură la mână pentru care a ajuns la spital În doi ani a fost operat de patru ori la genunchi

Mai multe