Au sărbătorit eliminarea la o cafenea

28 noiembrie 2013 16:27   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Străinii din lotul Stelei nu par să fie prea afectaţi de faptul că roş-albaştrii vor părăsi Liga Campionilor de pe ultimul loc în grupă. Cel puţin asta a fost imaginea afişată miercuri seară de Piovaccari, Georgievski şi Szukala.

După ce au spus adio cu fruntea sus cupelor europene, bătându-se de la egal la egal cu Schalke, jucătorii lui Reghecampf au avut parte de o zi liberă, în care şi-au reîncărcat bateriile în vederea derby-ului cu Petrolul de duminică. Profitând de faptul că locuiesc în aceeaşi zonă, câţiva dintre stranierii Stelei, italianul Federico Piovaccari, macedoneanul Daniel Georgievski şi polonezul Lukasz Szukala, au ales să iasă împreună în oraş, unde au stat câteva zeci de minute.

Georgievski a fost sufletul „petrecerii”

Szukala nu şi-a dat jos căciula nici în bar

Piovaccari a fost singurul însoţit de „jumătate”

Mai exact, cei trei fotbalişti ai Stelei s-au întâlnit la o cafenea din zona Băneasa, unde au analizat la rece (cu fresh-uri de portocale) proaspăta eliminare din Liga Campionilor şi din Europa. După cum s-au comportat, se pare că fotbaliştii Stelei au depăşit rapid amărăciunea. Cel care a întreţinut atmosfera de voie bună a fost Georgievski, recunoscut pentru „nebuniile" sale. Doar rezervă în meciul de marţi cu germanii de la Schalke, macedoneanul a avut destulă energie pentru a-şi distra coechipierii, care au râs în hohote la glumele fundaşului lateral al campionilor.

Dacă Georgievski şi Szukala au fost fără partenere, italianul Piovaccari a ieşit însoţit de soţia sa, Elena, o spanioloaică originară din zona Barcelonei. De altfel, Elena s-a simţit în largul ei la cafeneaua respectivă, amintindu-şi probabil de perioada în care lucra ca barmaniţă la o discotecă din staţiunea Ibiza.

Steliştii fac bani din parcare

Roş-albaştrii au fost părăsiţi de suporteri în ultimul timp şi pentru a atrage fanii din nou la stadion au fixat pentru partida cu Petrolul, dar şi pentru jocul din Cupă, contra celor de Oţelul, preţuri modice: 5 lei la peluze. Interesant e că pentru a-şi rotunji veniturile, oficialii permit accesul auto în incinta complexului din Ghencea, însă suporterii vor trebui să scoată 50 de lei din buzunar pentru a putea beneficia de parcare.

Mai multe