Pantilimon şi Chiricheş au Anglia la picioare

2 decembrie 2013 16:46   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Cei mai în formă internaţionali români ai momentului joacă în Anglia, la două dintre echipele cu pretenţii la titlu. Pe de-o parte, la Manchester City, Pantilimon şi-a confirmat din nou statutul de titular în faţa lui Joe Hart, cu o prestaţie impecabilă în victoria cu Swansea (3-0).

„Nu ştiu câţi portari din lume ar fi scos acele şuturi", a comentat pe o reţea de socializare unul dintre fanii „cetăţenilor", referindu-se la paradele lui „Panti". 

Deşi o parte a presei britanice solicită întoarcerea lui Joe Hart (portarul naţionalei Angliei) între buturi, uriaşul portar român refuză să greşească. Ca urmare, antrenorul Pellegrini e obligat să meargă în continuare pe mâna lui Pantilimon, aşa cum se va întâmpla şi mâine, în meciul cu West Bromwich.

De cealaltă parte, într-o perioadă în care Tottenham suferă, iar antrenorului Villas-Boas i se cere demisia, fundaşul român Vlad Chiricheş străluceşte. Duminică, la egalul (2-2) cu Manchester United, fostul stelist s-a descurcat de minune în faţa „diavolilor". Drept dovadă, la finalul partidei, „Chiri" a fost felicitat personal de Wayne Rooney, atacantul de 24 de carate al lui United.

Mai multe