«Monstrul» Chiricheş, idol la Tottenham

5 decembrie 2013 16:19   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Vlad Chiricheş e numele aflat acum pe buzele fanilor lui Tottenham. Suporterii londonezilor îl consideră pe român un demn urmaş al galezului Gareth Bale, cel mai scump fotbalist din toate timpurile.

Meciul Fulham - Tottenham (1-2) de miercuri seară a consemnat prima reuşită oficială a lui Chiricheş în tricoul grupării britanice. Fostul stelist a marcat golul egalizator al lui Spurs cu un şut fabulos, cu stângul, de la 25 de metri.

„Golul lui Chiricheş a fost uluitor. Românul a bombardat poarta cu un voleu magnific", au comentat jurnaliştii de la "Daily Mail".

Chiricheş a fost felicitat de antrenorul său, Andre Villas-Boas

„Mingea a sărutat bara în drumul spre plasă", au completat jurnaliştii de la "The Telegraph". Pe reţelele de socializare, fanii lui Tottenham n-au contenit cu laudele. Entuziasmaţi de prestaţia internaţionalului român, mulţi l-au comparat deja cu fosta vedetă a echipei, Gareth Bale, transferat la Real Madrid în schimbul a 100 de milioane de euro, cea mai mare sumă plătită vreodată pentru un fotbalist. „E un monstru" şi „Chiricheş > Bale" au fost două dintre mesaje.

Din nou titular la Manchester City în deplasare cu West Bromwich (3-2), Costel Pantilimon n-a avut nici o emoţie până în minutul 85, când echipa sa conducea cu 3-0. „Panti" a primit două goluri, primul fiind de fapt un autogol stupid (un fundaş al lui City a respins mingea direct în picioarele portarului român, rămas fără reacţie).

"După ce am şutat, m-am uitat la traiectoria mingii şi am văzut-o intrând în poartă"

Vlad Chiricheş

Mai multe