Manchester City vrea să-l păstreze, dar Pantilimon îi ţine pe jar pe englezi

8 decembrie 2013 16:13   Fotbal intern
Ultima actualizare:

A mai trecut o săptămână şi Pantilimon e tot titularul postului de portar la Manchester City, în ciuda faptului că toată lumea aşteaptă revenirea între buturi a internaţionalului Joe Hart.

La remiza cu Southampton (1-1) din ultima etapă, "Panti" a jucat fără greşeală, golul primit venind printr-o execuţie imparabilă a unui adversar. Ca urmare, tehnicianul lui City, chilianul Pellegrini, se gândeşte deja la Pantilimon ca o variantă de viitor pentru poarta "cetăţenilor".

"Nu depinde doar de noi dacă el va rămâne. La începutul anului a vrut să plece la o altă echipă, unde să joace mai mult. Acum vom discuta cu el şi vom lua o decizie", a afirmat Pellegrini.

Aşadar, cei de la City l-ar vrea pe Pantilimon în continuare, însă marea problemă a românului e că nu are garanţii privind un loc de titular.

La 26 de ani, "Panti" simte că poate mai mult, fiind pus astfel să facă o alegere dificilă: să rămână la City, posibil rezervă, dar cu un contract avantajos din punct de vedere financiar, sau să plece în altă parte, pe bani mai puţini, dar cu şanse crescute de a se remarca.

Mai multe