VIDEO Bogdan Stancu a marcat contra fostei sale echipe, Galatasaray

16 decembrie 2013 8:22   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Bogdan Stancu i-a dat astăzi o palmă de două puncte lui Galatasaray, echipa care l-a transferat în Turcia. Atacantul lui Genclerbirligi a deschis scorul în minutul 6 al partidei care a contat pentru etapa a 15-a din Turcia.

Atacantul gazdelor a deschis scorul cu un şut la colţul lung, din interiorul careului, de pe stânga, cu care l-a învins pe Muslera. Galatasaray, obosită de forcingul de la mijlocul săptămânii, şi încă sub euforia calificării în optimile Ligii Campionilor, în dauna lui Juventus, a reuşit totuşi să egaleze, prin Drogba (57).

Stancu a fost integralist şi a încasat şi un cartonaş galben, în minutul 61. Internaţionalul român se află într-o formă foarte bună la echipa sa de club, pentru care a ajuns la al şaptelea gol în acest sezon (în 14 partide jucate). Genclerbirligi - Galatasaray s-a încheiat 1-1. Echipa lui Stancu este pe locul 14, la egalitate de puncte cu Rizespor, 14, echipa lui Cernat, care a marcat şi el ieri.

Galatasaray ocupă locul 3, cu 27 de puncte, la egalitate cu Kasimpasa, ocupanta locului 2. Lider în Turcia este Fenerbahce, cu 38 de puncte.

Mai multe