EXCLUSIV Mutu, dedicaţii pentru Vica lui Piţi până la 4 dimineaţa

17 decembrie 2013 17:58   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Adrian Mutu face ce face şi tot peste Vica Blochina dă! Atacantul român al celor de la Ajaccio şi fosta iubită a selecţionerului Victor Piţurcă au chefuit până dimineaţă la ziua de naştere a impresarei Anamaria Prodan. Petrecăreţul a venit însoţit de doi bodyguarzi, apropiaţi de-ai lui care-i ţin mereu „de şase”.

Chef de chef luni seara la restaurantul Şarpele Roz din Capitală! Invitaţi unu şi unu la aniversarea impresarei Anamaria Prodan. Petrecerea a început destul de devreme, în jurul orei 23.00, atunci când au ajuns primii invitaţi.

Adi Mutu, însoţit de doi prieteni-bodyguarzi, a sosit înaintea tuturor. Tacticos, atacantul a coborât din maşina de teren şi şi-a călcat în picioare telefonul care îi căzuse din greşeală.

Fotbalistul a fost însoţit de doi prieteni - bodyguarzi pe toată durata serii

A urmat o scurtă oprire la un bancomat, apoi a intrat în local. După câteva minute a ajuns şi sărbătorita, Anamaria Prodan, alături de Laurenţiu.

Au urmat soţii Prigoană şi alţi apropiaţi ai sexy-impresarei. În jurul orei 23.30 şi-a făcut apariţia şi Vica Blochina, o cunoştinţă mai veche a lui Mutu şi chiar principalul motiv al „rupturii" dintre fotbalist şi selecţionerul Victor Piţurcă, cu care blondina s-a iubit 16 ani. Apropiaţii susţin că, la vremea respectivă, s-ar fi dat la Vica, lucru care l-a enervat teribil pe Piţi. 

Anamaria Prodan, Laurenţiu Reghecampf, Adi Mutu şi Vica Blochina s-au distrat pe ritmuri lăutăreşti

Petrecerea s-a încins repede, pe ritmurile lui Nelu Ploieşteanu, dar şi pe melodiile Corneliei Catanga. Sticlele cu vin au venit pe bandă rulantă la masa impresarei.

Anamaria n-a rezistat însă decât până la două noaptea la chef. Obosită, aceasta s-a retras alături de Reghe, la puţin timp după ce plecase şi „clanul" Prigoană.

Petrecerea a continuat însă pentru Vica şi Mutu.  „Briliantul", înfierbântat de aburii vinului, a început să-i facă dedicaţii vedetei tv. „De la Mutu pentru Vica, fără număr, fără număr, fără număr", a cântat Cornelia Catanga, în timp ce atacantul nu contenea cu recompensarea interpretei de muzică lăutărească.

Şi aşa a continuat distracţia până după patru dimineaţa, când cheful s-a terminat. Mutu a fost „ascuns" de bodyguarzi la ieşirea din restaurant, aceştia din urmă aducând maşina în garajul localului, tocmai pentru a nu fi văzut.

Prezenţa lui Adi Mutu în România nu a fost deloc întâmplătoare. Fotbalistul, aflat sub contract cu Ajaccio, a fost în „vizită de lucru" în ţară, pentru că, din ianuarie, revine în campionatul nostru, sub formă de împrumut, la Petrolul Ploieşti. De altfel, atacantul a şi fost prezent la meciul pe care prahovenii l-au câştigat cu Universitatea Cluj.

Citeşte şi:

Adrian Mutu: «Sunt gelos, dar cu măsură»

Adi Mutu, irezistibil. A petrecut două nopţi la rând!

Vica recunoaşte că din cauza ei s-au certat Piţi şi Mutu: «S-au înjurat rău»

Mai multe