Şi-au spus «adio» după patru ani! Giani Kiriţă, părăsit de iubită în prag de sărbători!

19 decembrie 2013 19:10   Fotbal intern
Ultima actualizare:

A făcut senzaţie în ringul viselor de la «Dansez», însă pe plan sentimental a ajuns la capăt de drum. Giani Kiriţă (36 de ani) şi iubita lui, Simina (27 de ani), s-au separat zilele trecute după mai bine de patru ani de relaţie.

Au fost la un pas să ajungă în faţa altarului, dar se pare că povestea lor se dragoste s-a încheiat. Invitat în platoul emisiunii "La Măruţă", Giani Kiriţă a povestit că anul acesta va îmbodobi singur bradul de Crăciun şi va petrece cu prietenii, pentru că este singur. "Am primit un mic cadou neplăcut înainte de sărbători", s-a rezumat fostul fotbalist să afirme la Pro Tv.

Cei doi formau un cuplu de peste patru ani ani şi aveau planuri mari împreună, până săptămâna trecută, când Simina, fost fotomodel, i-ar fi dat lui Giani Kiriţă vestea că vrea să iasă din relaţie.

Fostul concurent de la «Dansez» a declarat că anul 2014 îi va aduce însă schimbări pe plan profesional. El a explicat că îşi va lua în curând licenţă de antrenor şi îi va învăţa pe fotbalişti să joace, mai în glumă, mai în serios,  pe ritmurile muzicii.

Mai multe