«Cocoşul» Radu şi- a pus păr

29 decembrie 2013 16:14   Fotbal intern
Ultima actualizare:

După ce s-a retras de bunăvoie de la naţională, Ştefan Radu s-a concentrat exclusiv pe evoluţiile de la echipa de club, Lazio. Fostul dinamovist a găsit însă timp şi pentru completarea podoabei sale capilare.

Cei care l-au văzut jucând pe Fane Radu la finalul lui 2013 au remarcat o schimbare în imaginea exterioară a fotbalistului. Mai exact, „Cocoşul" lui Lazio s-a afişat cu mai mult păr în cap, semn că a trecut recent printr-o operaţie de cosmetizare, cel mai probabil un implant. Totul s-a petrecut în perioada de două luni (septembrie-octombrie) în care Radu n-a jucat deloc în Italia, refăcându-se în urma unei accidentări la genunchi.

Aşa cum se poate vedea din compararea fotografiilor cu Ştefan Radu înainte şi după implant, tratamentul a dat roade, calviţia supărătoare a fotbalistului de 27 de ani fiind în mare parte rezolvată. Întors pe teren cu genunchiul refăcut şi cu părul completat, Radu a rămas acelaşi „gladiator" al echipei din capitala Italiei. De altfel, pentru spiritul său de luptă, românul e considerat de fanii lui Lazio unul dintre jucătorii emblematici ai clubului.

Şi Bogdan Stancu şi-a refăcut podoaba capului

Fundaşul stânga al lui Lazio nu e singurul fotbalist român care a apelat la această modalitate de „îmbogăţire" artificială a părului. Astfel, la finalul lui 2012, fostul stelist Bogdan Stancu (Genclerbirligi) a trecut şi el printr-o asemenea transformare. „Mi-am făcut nebunia", a declarat atunci „Motanul" Stancu, care a investit în implant 20.000 de euro. De-a lungul timpului, probleme cu podoaba capilară au mai avut Gică Popescu (care a cheltuit în 2010 nu mai puţin de 50.000 de euro la o clinică privată din Emirate), dar şi Cristi Borcea, fostul acţionar al lui Dinamo.

Rooney a trecut prin două operaţii

Pe plan internaţional, englezul Wayne Rooney e cel mai cunoscut caz de fotbalist afectat de pierderea prematură a părului. Vizibil deranjat de felul în care arată, atacantul lui Manchester United a investit în 2011 zeci de mii de lire sterline cu scopul de a scăpa de „golfuleţele" din creştet. La numai câteva luni de la implant, părul a început însă să i se albească, Rooney fiind nevoit să mai facă o intervenţie de acest tip, în prima parte a anului 2013.

Mai multe