Achiziţie sexy la Dinamo

3 ianuarie 2014 16:17   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Dinamo şi-a întărit ofensiva cu un golgheter pur-sânge. Polonezul Bilinski nu va veni singur în România, ci însoţit de soţia sa, o brunetă apetisantă.

Se pare că dinamoviştii au dat o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor. În Ştefan cel Mare va ajunge un atacant de rasă, care a marcat 21 de goluri în 31 de meciuri pentru Zalgiris Vilnius în ultima ediţie a campionatului din Lituania. Kamil Bilinski (25 de ani) este şi fost internaţional polonez de tineret, astfel că nu e exclus să explodeze în Liga I.

Soţia atacantului îl va însoţi în România

Liber de contract, Bilinski i-a costat pe oficialii dinamovişti doar 500.000 de euro, semnând un contract pe două sezoane, cu opţiune de prelungire.

Pe lângă faptul că Bilinski are o carte de vizită interesantă, fanii dinamovişti mai au un motiv de bucurie. De-acum înainte, meciurile „câinilor" vor fi urmărite cu sufletul la gură şi de simpatica Sandra Bilinska, soţia lui Kamil, o brunetă extrem de atrăgătoare. Proaspăt căsătoriţi (în august 2013), cei doi îşi fac deja bagajele pentru România.

„Iubita mea îmi înţelege perfect profesia şi mi-a promis că mă va însoţi oriunde, chiar şi la capătul lumii", a declarat recent Kamil despre ea.

Mai multe